Tönölä, talkoot 12.10.2019 klo 11 alkaen, tervetuloa mukaan.

Kivilaituri
Tönölä
Talkoot 12.10.2019 klo 11 alkaen. Tönölässä ruokaa ja mukavaa yhdessäoloa. Lähde mukaan iloiseen joukkoomme.

VAPAA-AJAN VIETTOPAIKKA TÖNÖLÄ

JHL 192 omistaa vapaa-ajan kiinteistön "Tönölän", Petäjäveden kunnassa, Ala-Kintaus-järven rannalla noin 22 km Jyväskylästä Keuruun suuntaan.

Osoite: Kaunistontie 11, Kintaus.

Tönölän varusteet: tv-antenni ja TV, jääkaappi, sähköhella, mikroaaltouuni, sähkölämmitys, takka. Päärakennuksessa on yksi huone ja keittiötila, pesutilat ja sauna, jossa puukiuas ja WC on pukutilan yhteydessä. Piha-alueella on aittarakennus, puuvaja ja grillikatos.

Metallikeräysastia on poistettu käytöstä.

Tönölän sisätiloja on ehostettu tänä keväänä ja Tönölä on saanut kokonaan uuden ilmeen. Kiitos siitä upeille ja ahkerille talkoolaisille.

Tönölän isäntänä toimii Antti Mähönen puh. 0405393981

Yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus varata mökkiä omaan käyttöön enintään kahdeksi vuorokaudeksi kerrallaan maanantaista - sunnuntaihin.

Varausvuorokausi alkaa klo 15.00 ja päättyy seuraavana päivänä klo 15.00
Hinta ma - pe 25 € / vrk, pe - su 50 € / vrk.

Isommat ryhmät/tilaisuudet/juhlat 90 €/ vrk. Näistä tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä.

Varauksen peruutus on maksuton, jos se tehdään viikkoa ennen varausta. Muussa tapauksessa veloitetaan 20 € peruutusmaksu.

Seuraavan varauksen voi tehdä kun edellinen on käytetty. Ilmoita myös lemmikkieläimestä varauksen yhteydessä.

Jäsenten yhteisessä käytössä mökki on sunnuntai klo 15.00 - maanantai klo 15.00 välillä.

Varauksia voi tehdä ______ alkaen arkisin numerosta (014) 269 1476, lyhytnumero 51476, 0400354080 tai käymällä JHL:n pääluottamusmieshuoneella osoitteessa rakennus 5/4.

Avaimet ja ohjeet noudetaan JHL:n pääluottamusmieshuoneelta.

Mattojen pesu Tönölässä on ehdottomasti kielletty sekä sähkön kytkeminen Tönölän ulkopuolisiin, sähköä kuluttaviin laitteisiin.

Lemmikkieläinten vieminen nukkuma-aittaan on kielletty. Lemmikkieläinten aiheuttamasta ylimääräisestä siivouksesta, kaikissa sisätiloissa veloitetaan 30 € siivouslasku.

Siivoustarpeen toteamiseksi ota yhteyttä Tönölän isäntään.

JHL 192 hallitus