Jäsenetuudet

Jäsenetuuksia Keski-Suomen alueella vuonna 2020

1. Yhdistyksemme on tehnyt sopimuksen vuodelle 2020 Laajavuoren kylpylän kanssa ja näyttämällä jäsenkorttia saa kylpylälipusta alennusta
    1. Kylpylä & Kuntosali / aikuiset   11 €/hlö / 3 h (ma-pe 7-14  ja aikuiset 15 €/hlö/3 h muina aikoina (huom kylpylälippu sisältää kuntosalilipun).
    2. Hieronta -10 % normaalihinnoista Jari Pilkkakankaan palveluista. Hieronta-aikoja voi varata kylpylän vastaanotosta tai nettivarauksen kautta, linkki löytyy Scnaidc Laajavuoren kylpyläsivustolta.
    3.  Keilaus -40 % normaalihinnoista.

1. Alennukset kultasepänliike Kultajousi

2.  2019 Jyskän varastomyynti jäsenkorttia näyttämällä 5 - 8 % alennus. Ei koske jo alennettuja tuotteita eikä tupakkaa ja alkoholijuomia. Sopimusta pyritään jatkamaan.

Muita Liiton neuvottelemia etuuksia:

• Vakuutusetu Turvassa.

• Polttoaine-etu Teboil-asemilta

• Lomapaikat:  jäsenille ensisijaisina Livohka Posiolla, Koskenhovi Jämsässä, Hamara Sodankylässä ja Laakasalo Lopella. Lisäksi Levimaja ja lomaosake Levitunturilla (ensisijaisesti yhd. ja järj.) ja Suojala Hartolassa (ensisijaisesti yhd. ja järj.)

• Holiday Club-lomaviikot

• Erilaiset lomaedut ja alennukset